PITA HUIS BLAUWWATER ANTWERPEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 91 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pita Huis Blauwwater Antwerpen. Meer weten? Ontdek meer

11 feb 2024 om 21:11 Het eten is gewoon niet aangekomen
30 jan 2024 om 21:09 Ik moest 1,5 u wachten op mijn bestelling … oké dat kan is gebeuren maar als het eten dan ook nog op niks trekt dat kan echt niet … eten was helemaal wak en koud , niet meer te eten ….
22 jan 2024 om 11:53 Food delicious, best pita ever! Driver appeared to be stressed out..
15 dec 2023 om 18:34 Grappig dat jullie vragen voor een beoordeling deze bestelling was na een uur en 15 minuten wachten geannuleerd. Was uiteindelijk al kwart voor 11 savonds dus maar boterhammen gegeten met kaas. Is volgens mij nu al de 3de keer dat dit voorvalt
11 dec 2023 om 16:53 Not much meat Sauce was not to be found and they did add carrots when I didn’t asked for it
8 dec 2023 om 19:16 Eten was nog maar net lauw en ik kreeg weinig saus. Dus vooraan bestel ik het apart ipv op het eten.
5 dec 2023 om 22:43 Always good food they give what i ask and if its a bit cold for the losers who Always complain Whe have A Mircrowave in our lifetime only not not good for French fries of in belgium teams frietjes mag je max 35 seconds in de microgolfoven steken
4 dec 2023 om 16:58 Bestelling is nooit aangekomen en niemand heeft verwittigd. Echt niet oké
19 nov 2023 om 15:48 Ik zal nooit meer bestellen het eten was koud, en ik woon 500m van het restaurant
11 nov 2023 om 21:07 top top top, vriendelijke bezorger
8 nov 2023 om 20:16 Lekker maar koud
26 okt 2023 om 19:46 Erg droog vlees. Voor 14 euro hoop je toch wel een goed gevulde kapsalon te krijgen, dit was helaas niet zo. Geen aanrader